Bij Tuincentrum Rokkeveen hebben we onlangs een uitdagend en uniek tuinproject voltooid dat de grenzen van traditionele tuinaanleg verlegt. Ons nieuwste project betreft de aanleg van een voortuin-oprit, die zich onderscheidt door zijn opvallende hoogteverschillen en de nabijheid van water. Deze elementen samen creëren een dynamische en visueel aantrekkelijke buitenruimte.

Kenmerken van het project:

  • Hoogteverschillen: De tuin is aangelegd met diverse hoogteverschillen, wat een dynamisch en interessant landschap creëert. Deze niveaus bieden een unieke manier om de tuin te ervaren en voegen een extra dimensie toe aan het ontwerp.
  • Borders met blockstones: Voor de borders hebben we gebruik gemaakt van blockstones van 12x12x60 cm. Deze zijn zorgvuldig verlijmd, wat zorgt voor een stevige en visueel aantrekkelijke afbakening van de tuin.
  • Bestrating met Smartton Matterhorn: De oprit en paden zijn bestraat met Smartton Matterhorn in groot wildverband. Deze keuze draagt bij aan een natuurlijke en robuuste uitstraling, passend bij het unieke karakter van de tuin.
  • Stootbanden voorveiligheid: We hebben ongezaagde stootbanden geplaatst voor extra veiligheid. Deze dragen bij aan de veiligheid en de esthetiek van de tuin.

Heeft u ook plannen om uw tuin te transformeren of bent u op zoek naar specifieke materialen voor uw tuinproject? Wij bij Tuincentrum Rokkeveen staan klaar om u te helpen uw droomtuin te realiseren. Ons team van deskundigen zal met plezier uw visie tot leven brengen met creativiteit, vakmanschap en aandacht voor detail.