Cera3Line Lux Dutch Arezzo Dark Decor 1 v2

Jackpot! Nergens meer
tuinbestrating dan bij ons

U wilt een nieuwe tuin?
Bestrating is het begin van alles

Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
 • Een persoonlijke kennismaking
 • Direct zicht op wat er moet gebeuren
 • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Professionele tuinbestrating

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen in Zoetermeer heeft alle stenen van alle belangrijke leveranciers op voorraad: Red Sun, Tuinvisie, Excluton en nog vele andere. Op presentatieborden zijn alle steensoorten goed te vergelijken. Uiteraard hebben we op de grond talloze legverbanden van tuinbestrating als voorbeeld liggen. Door ons grote assortiment hebben we een ruime keuze voor uw smaak

 

 

IMG 20200630 WA0012

Advies is goud waard

Er komt heel wat kijken bij tuinbestrating. Verschillende stenen hebben verschillende eigenschappen. Gaat u voor betontegels of toch keramische tegels? Wilt u een kras vaste steen of een met een mooi patroon erin? Of bent u op zoek naar een houtlook tegel? Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u bij het maken van uw keuze.

cottage stones kent 2

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze specialisten

Als u uw tuinplannen wilt realiseren, maken wij graag tijd om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Een nieuwe tuin of tuinverbouwing vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, maar daar gaan we u uiteraard bij helpen! Op basis van de de volgende vragenlijst maken we allereerst gratis en vrijblijvend een offerte.

Verschillende soorten legverbanden

patronen tuinbestrating
Door legverbanden creëert u een bepaalde sfeer en speelt u met ruimtelijkheid. Wij helpen u graag bij deze keuze. Wilt u wildverband of juist de stenen recht neergelegd?

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen legt al 25 jaar tuinbestrating aan, het is onze specialiteit. Wij weten haarfijn wat de effecten zijn van alle mogelijke keuzes. Wilt u een strakke steen of juist een met natuurlijke uitstraling wij helpen u bij de keuze om uw zo uw droomtuin te realiseren.

Zelf of uitbesteden

Met ons kunt u alle kanten op. U kunt de losse stenen afhalen of laten bezorgen en eventueel verhuren wij ook alle benodigdheden voor het zelf aanleggen van uw tuinbestrating. Maar de meeste mensen kiezen ervoor om de bestrating door ons te laten aanleggen. We werken met ons eigen gemotiveerde team van stratenmakers en werken snel, vakkundig en tegen heel redelijke prijzen.

U bent van harte welkom in onze showtuin met het grootste assortiment tuinbestrating in Zoetermeer. Kom vooral eens langs om alle voorbeelden aan den lijve te ondervinden en verder te praten!

tuinbestrating

Bestsellers, dit kiezen onze klanten

We hebben een groot deel van onze collectie online, bekijk snel ons grote aanbod tuintegels, naar de webshop!

Waarom uw tuin aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen
 • Zeer groot aanbod
  Wij hebben een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.
 • Budget tuinen
  Wij bieden voor ieder budget een gepaste tuin, zo kunnen wij uw tuin aanleggen tegen een gepaste prijs.
 • Gespecialiseerd onderhoud
  Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud. Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien.
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!