Beplanting

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft een bescheiden assortiment aan bomen en tuinplanten op voorraad. Daarnaast kunnen we alles binnen vijf werkdagen leveren. We werken hiervoor samen met Greenlink, een gerenommeerd groothandelscentrum voor boomkwekerijproducten.

Door onze exclusieve samenwerking profiteren wij – en u dus ook – van bovengemiddeld scherpe prijzen.

beplanting

Beplantingsplan

Op zoek naar hulp bij het maken van een beplantingsplan? Dat is een van onze specialiteiten. Als tuinaanlegcentrum ontwerpen wij aan de lopende band nieuwe tuinprojecten. We hebben speciaal iemand in dienst voor het maken van het bijbehorende beplantingsplan. Geen overbodige luxe.

Uiteraard is Tuincentrum Rokkeveen ook beschikbaar voor kleinere beplantingswensen. Een los boompje, een vrolijke nieuwe plant of een door ons gevulde plantenbak voor in de voortuin – kom gerust langs om eens rond te neuzen in onze enorme showtuin.

Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!