Tuinafscheiding

Ons assortiment tuinhout bestaat uit geïmpregneerd vurenhout en Bangkirai, een hardhoutsoort van duurzaamheidsklasse 1. Dat betekent dat het hout, ook onder de grond, heel, heel lang goed blijft.

Wat heeft u nodig: schermen, een poort, hek, rozenbogen, schuttingen, pergola’s vlonders, palen, bruggen of banken? We leveren het allemaal, zo u wil op maat. Hierbij hebben we altijd een lange levensduur voor ogen. Zo gebruiken we altijd hoogwaardige RVS-schroeven en nooit spijkers of nieten.

Diverse fraaie afwerkmaterialen maken ons assortiment tuinhout compleet. We hebben hierbij diverse leveranciers: Carpentier, Hilhout, Tuinvisie e.a.. Let op: wij kunnen alles wat u wenst ook ter plekke bouwen en monteren. Wij zijn niet alleen een tuincentrum, maar leggen ook tuinen en onderdelen daarvan aan. Kom langs of neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Tuinafscheiding

Waarom uw tuin aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen
  • Zeer groot aanbod
    Wij hebben een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.
  • Budget tuinen
    Wij bieden voor ieder budget een gepaste tuin, zo kunnen wij uw tuin aanleggen tegen een gepaste prijs.
  • Gespecialiseerd onderhoud
    Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud. Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien.
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!