houten overkapping

Houten overkapping:
Geniet heel het jaar
van uw tuin

Tuincentrum Rokkeveen is al 25 jaar dé specialist
in het aanleggen en renoveren van tuinen.

Offerte aanvragen
Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
  • Een persoonlijke kennismaking
  • Direct zicht op wat er moet gebeuren
  • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Houten overkapping bij Tuincentrum Rokkeveen

Een mooie overkapping brengt sfeer en warmte in uw tuin, tevens zorgt een overkapping ervoor dat u langer en vaker in uw tuin kunt zitten en hiervan kan genieten. Wij leveren zowel overkappingen op maat als doe het zelf pakketten. Wanneer u een losse houten overkapping wilt aanschaffen of juist een overkapping op maat wilt laten plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

IMG 20220922 WA0013
aanbouwveranda klein Aanbouw veranda Meer informatie
buitenverblijf plat dak klein Buitenverblijf plat dak Meer informatie
buitenverblijf zadeldak klein Buitenverblijf zadeldak Meer informatie

Aanbouw veranda's

Wil je meer meer beschut zitten of langer buiten zitten achter je woning? Dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. Deze veranda is open, maar door het dak ben je beschermt tegen mindere weersomstandigheden. Zo wordt buiten verbonden met binnen. En kun je ook als het minder weer is, toch heerlijk buiten zitten.

Offerte aanvragenMeer informatie

aanbouwveranda tekening

Buitenverblijven plat dak

Bekijk onze collectie buitenverblijven met plat dak. Bij Tuincentrum Rokkeveen zijn ook de buitenverblijf overkappingen met plat dak standaard vervaardigd van onbehandeld Douglas hout. Maar het Douglas hout kan ook in kleur gespoten worden. Geheel naar eigen wens samen te stellen en voor elke tuin is er wel een geschikte opstelling. Zo kun je direct genieten van het exclusieve buitenleven.

Offerte aanvragenMeer informatie

buitenverblijf plat dak tekening

Overkapping hout, de voordelen

Een houten overkapping wordt ook wel houten veranda of houten terrasoverkapping genoemd. Het komt allemaal op hetzelfde neer. Het verschil is dat een veranda per definitie aan je woning gemonteerd wordt en een overkapping een losstaand gebouw is.

Het grootste voordeel van een overkapping is toch wel dat u het hele jaar door kan genieten van de tuin. Verder zorgt een overkapping voor schaduw op hete dagen, opbergruimte voor spullen en u kunt uw tuinmeubel het gehele jaar buiten laten staan. Ook de waarde van uw huis is meer wanneer u een mooie tuin heeft met een buitenverblijf, het is nou eenmaal een verlening van een woning.

Offerte aanvragen

overkapping hout de voordelen

Buitenverblijven zadeldak

Een buitenkamer waar we in elk seizoen op een comfortabele manier van kunnen genieten. Dat kan met een royaal buitenverblijf met zadeldak van Tuincetrum Rokkeveen. Gemaakt van duurzaam Douglas hout en leverbaar in verschillende breedtes. Te gebruiken als buitenverblijf, overkapping, extra berging of garage.

Offerte aanvragenMeer informatie

buitenverblijf zadeldak tekening

Kapschuren

Kapschuur als verlengstuk van woning. Maak er een echte buitenkamer van door de kapschuur te voorzien van glazen schuifwanden en ramen in 'steellook'. Met mooi weer kunnen de schuifwanden open gezet worden. Ook als het frisser is, zit je heerlijk beschut achter de glazen schuifwanden en heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. De ideale plek om sfeervol te genieten van alle seizoenen die ons land heeft te bieden.

Offerte aanvragenMeer informatie

kapsschuur tekening

Bekijk de tuinen die wij gemaakt hebben

We kunnen wel stellen dat onze vakmensen onwijs veel mooie tuinen gemaakt hebben.

Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!