Cera3Line Lux Dutch Arezzo Dark Decor 2 v3

Luxe houten veranda

Aanbouw veranda

Offerte aanvragen
Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
  • Een persoonlijke kennismaking
  • Direct zicht op wat er moet gebeuren
  • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Luxe houten veranda op maat gemaakt

Geef uw tuin een luxe en landelijke uitstraling met een houten veranda. Met een veranda kunt u het hele jaar door lekker buiten zitten. Bij Tuincentrum Rokkeveen plaatsen we veranda’s van douglas hout in verschillende maten. Zo past de veranda perfect in uw tuin en kunt u het hele jaar ervan genieten.

Veranda hout

Wanneer u een veranda wilt laten plaatsen kunt u kiezen uit verschillende materialen. Met een Lariks of Douglas houten veranda krijgt u een sfeervolle en landelijke uitstraling in uw tuin. De warmte van het hout geeft een huiselijk en rustig gevoel. Zo kunt u heerlijk ontspannen onder uw houten overkapping. U kunt er ook voor kiezen om de houten veranda in kleur te spuiten. Hierdoor komt alles samen en past de veranda bij elke style van het huis. 

De keuze is reuze zullen we maar zeggen. We kunnen kiezen voor elk type wand in de gewenste kleur. Hier zien we bijvoorbeeld een glazen kozijn in kleur gespten en aan de voorzijde een dubbele glazen deur. Bekijk hieronder de kosten van de houten veranda of maak uw eigen variant.

Bekijk hier wat deze aanbouw veranda kost

aanbouwveranda klein

Houten veranda’s kennen vele voordelen

Waardestijging van uw woning
Het laten aanleggen van een veranda zorgt voor een mooie stijging in de waarde van uw huis. Zeker als de veranda van een goede kwaliteit is en deze goed onderhouden blijft, geeft het een meerwaarde aan uw woning.

Goede isolatie
Een veranda geeft extra isolatie aan uw woning waardoor u ook op energiekosten zult besparen. Zeker een Douglas houten veranda met glazen pui zorgt voor nog betere isolatie. Uw woning behoudt dan nog langer de warmte. Zo hoeft u minder te stoken en heeft u meer comfort.

Geschikt voor iedere woning met tuin
Wij kunnen voor iedere woning een veranda aanleggen. Of u nu een rijtjeshuis, een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande woning heeft, wij zorgen voor een gezellig buitenverblijf in uw tuin.

Altijd buiten zitten
Met een houten veranda kunt u het hele jaar door buiten zitten. Wanneer u een glazen pui en een tuinhaard eraan toevoegt is het ook in de winter lekker warm en knus.

Houten veranda aan huis

Bij Tuincentrum Rokkeveen maken we uw Douglas veranda op maat. Zo sluit de veranda perfect aan op uw woning. U kunt ook kiezen voor een vrijstaande veranda. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw droomveranda in uw tuin te realiseren.

De veranda’s worden geplaatst door professionals. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van overkappingen en veranda’s waardoor u verzekerd bent van een stevig resultaat. We raden dan ook aan om het plaatsen van de veranda uit te besteden maar mocht u zelf handig zijn kunt u ook de houten veranda kopen zonder montage.

Liever een maatwerk veranda van aluminium? Ook dat is mogelijk bij Tuincentrum Rokkeveen. Aluminium is duurzaam en geeft een moderne uitstraling. Het is wel iets duurder dan hout, maar het resultaat is het helemaal waard.

Heeft u interesse in het plaatsen van een houten veranda of heeft u nog specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen en adviseren u graag bij het aankopen van uw nieuwe veranda. Kom ook eens langs in onze showroom. Daar vindt u alle veranda’s en overkappingen en kunt u inspiratie opdoen.

houten veranda aan huis

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze specialisten

Als u uw tuinplannen wilt realiseren, maken wij graag tijd om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Een nieuwe tuin of tuinverbouwing vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, maar daar gaan we u uiteraard bij helpen! Op basis van de de volgende vragenlijst maken we allereerst gratis en vrijblijvend een offerte.

Bekijk de tuinen die wij gemaakt hebben

We kunnen wel stellen dat onze vakmensen onwijs veel mooie tuinen gemaakt hebben.

Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!