topline aluminium veranda

Aluminium overkapping,
geniet het hele jaar van
uw tuin!

Alle jaargetijden en met alle weersomstandigheden genieten
van uw tuin?

Offerte aanvragen
Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
  • Een persoonlijke kennismaking
  • Direct zicht op wat er moet gebeuren
  • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Aluminium overkapping

Alle jaargetijden en met alle weersomstandigheden genieten van uw tuin? Dan is de keuze voor een aluminium veranda in uw tuin een juiste keuze. U kan zelf kiezen voor allerlei wanden zowel een schuifwand of een gesloten wand van glas, aluminium of polycarbonaat. Met de Aluxe terras heaters kan u zelfs op koude winterdagen van tuinkamer genieten. De heatline heeft 4 modellen met afstand bediening voor de perfecte temperatuur op het juiste moment. Een aluminium veranda is bestand tegen alle weersomstandigheden. Gemaakt van materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Offerte aanvragen

Topline glas 520x300 RAL9010 9 1 1030x447

Polycarbonaat verandadaken

De verandadaken kunnen met verschillende polycarbonaat platen gemaakt worden deze zijn leverbaar in helder, melkwit en ook zonwerend. De aluminium veranda type Aluxe Trendline is een model perfect geschikt voor de polycarbonaat platen. De Trendline overkapping is een hoogwaardig basis model, is in 3 stijlvarianten te leveren, klassiek, rond en vlak en is aantrekkelijk is geprijsd.

Offerte aanvragen

TRENDLINE Flach RAL7016 01 1900px 1030x689

Glazen overkapping

Een aluminium overkapping is zeer geschikt wanneer u zoekt naar een glazen terrasoverkapping, een glazen dak is erg makkelijk te realiseren. Hier hebben wij 3 geschikte en verzwaarde modellen voor die tot wel 700 cm breed kunnen zonder tussen paal dit biedt een vrijer uitzicht.

  1. Topline is een uiterst sterke veranda waar zowel de palen als de goot is verstevigd. Met de optie dakbedekking glas of polycarbonaat.
  2. Ultraline is een overkapping met een modern uiterlijk door zijn horizontale design en zonder een zichtbare dakhelling. De Ultraline kan met twee staanders tot 7m breed en 5m diep.
  3. Designline is de nieuwste type veranda met een unieke design en vormgeving, optioneel zelfs geheel of gedeeltelijk met een schuifdak systeem te verkrijgen.

Ook een glazen schuifwand is een heel erg mooi aanzicht wanneer u voor een aluminium overkapping kiest. Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden met aluminium veranda’s, We hebben in onze showroom voorbeelden staan waardoor u een goede indruk krijgt van de verschillende modellen en materialen hier kunnen wij u adviseren en wijzen op alle mogelijke opties.

11ULTRALINE RAL7016 1900px 04 1030x687

Aluxe overkapping

Wij leveren en monteren aluminium veranda’s van het merk Aluxe. Dit merk biedt met de Duitse degelijkheid veranda’s in verschillende prijsklassen. Aluxe is producent en leverancier van aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden en biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Alle Aluxe verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd

Offerte aanvragen

Topline RAL9007 KF PS 033 2 1030x686

Overkapping glas geplaatst door mensen met jarenlang ervaring

Wij zijn van maandag tot zaterdag iedere dag per telefoon of e-mail te bereiken. Bekijk ook de mogelijkheden voor stenen en tuinaanleg op onze website of volg ons op Social Media. Op deze manier blijft u op de hoogte van alle recente projecten.

Doordat wij graag kwaliteit leveren, producten op maat gemaakt worden en onze werknemers vele projecten hebben is ons werkgebied helaas niet heel Nederland. 

Offerte aanvragen

IMG 20210121 WA0019

Bekijk de tuinen die wij gemaakt hebben

We kunnen wel stellen dat onze vakmensen onwijs veel mooie tuinen gemaakt hebben.

Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!