Aluminium tuinkamer: een moderne overkapping met extra veel comfort

Wanneer u extra leefruimte wilt is het laten plaatsen van een aluminium tuinkamer een mooie oplossing. Zo heeft u een mooie terrasoverkapping waardoor u ook het hele jaar in uw tuin kunt zitten. Daarnaast is een tuinkamer een mooie investering voor uw woning en het aluminium materiaal is ook nog eens erg duurzaam.

Aluminium tuinhuis

Een aluminium tuinhuis of tuinkamer is een moderne overkapping waarmee u uw tuin van extra luxe en comfort voorziet. Een tuinkamer is ideaal om extra leefruimte te creëren. Bovendien kunt u zo het hele jaar in uw tuin zitten. Met glazen schuifdeuren houdt u de kou en regen buiten waardoor u lekker droog en warm zit. Voor extra warmte kunt u ook een tuinhaard installeren. Zo is het tijdens de koude dagen lekker knus en warm. 

Bij Tuincentrum Rokkeveen denken we graag met u mee om de perfecte aluminium terrasoverkapping voor u te ontwerpen en te plaatsen. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat uw tuinkamer stevig wordt geplaatst zodat u er nog jaren plezier van heeft.

Een tuinkamer is ook een mooie investering. Het geeft extra waarde aan uw woning die door de jaren heen zal blijven stijgen. Daarnaast zorgt een tuinkamer voor betere isolatie waardoor u ook zal besparen op energiekosten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw aluminium tuinkamer? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen met u kijken we welke tuinkamer we voor u kunnen plaatsen. 

Gratis offerte aanvragen

aluminium tuinkamer 1 v2

Aluminium overkapping van hoge kwaliteit

Een aluminium tuinkamer is eigenlijk een aluminium overkapping met voor- en zijwanden waardoor u een soort moderne serre krijgt. Dankzij de constructie en glazen schuifwanden geeft de tuinkamer ook een open gevoel. Zo kunt u heerlijk van uw tuin genieten zonder dat u zich opgesloten voelt.  

Aluminium is een duurzaam en stevig materiaal. Het is roestvrij en bestand tegen allerlei weersomstandigheden, van felle zon tot hevige stortbuien. Bovendien hebben aluminium tuinhuizen weinig onderhoud nodig. Een simpele schoonmaak met een sopje en uw aluminium tuinkamer blijft er mooi uitzien. Aluminium is dus zeer geschikt voor overkappingen, veranda’s en tuinkamers.

Wij verkopen de tuinkamers en monteren deze ook voor u. Dankzij de hoogwaardige aluminium blijft de tuinkamer voor lange tijd in goede conditie. En met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. We raden dan ook aan om de montage uit te besteden.

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook een aluminium tuinkamer van hoge kwaliteit laten plaatsen? Vraag een offerte aan en wij komen snel met u in contact om uw nieuwe tuinkamer te plaatsen.

Direct offerte aanvragen

aluminium tuinkamer

Bekijk de tuinen die wij gemaakt hebben

We kunnen wel stellen dat onze vakmensen onwijs veel mooie tuinen gemaakt hebben.

Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!