Sierbestrating, in alle kleuren en formaten

De mogelijkheden met sierbestrating zijn eindeloos. Er zijn honderden soorten stenen, in talloze formaten en kleurstellingen, geschikt voor tuin, terras en dakterras.

 sierbestrating

 

Verouderde bestrating, getrommelde bestrating, strakke sierbestrating, kleurvaste bestrating, vuil werende bestrating, gebakken bestrating, gecoate bestrating, natuursteen tegels en keramische tegels. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar u begrijpt keuze genoeg!

Er is sierbestrating in alle soorten mogelijk verkrijgbaar. Maar wanneer u op zoek bent naar advies en een groot assortiment met veel verschillende soorten om uit te kiezen moet u bij Tuinaanlegcentrum Rokkeveen zijn. Onze producten zijn van A-kwaliteit, bekijk ze in onze online webshop.

Deze stenen kunnen worden gevarieerd en in allerlei verschillende legverbanden worden gelegd. Ook zijn er wildverbanden te verkrijgen dan heeft de bestrating verschillende formaten en is er een legpatroon aanwezig. Om tot een goede keuze te komen, is het handig een ruim aantal voorbeelden van sierbestrating met eigen ogen te zien. Hier heeft tuinaanlegcentrum Rokkeveen op in gespeeld, wij beschikken over 2000 m2 showtuin. Hier zijn stenen in moderne prints en natuurlijke kleuren te aanschouwen.

Bestsellers, dit kiezen onze klanten

We hebben een groot deel van onze collectie online, bekijk snel ons grote aanbod tuintegels, naar de webshop!

Uw budget en wensen

Door de vele mogelijkheden van sierbestrating is het belangrijk dat de bestrating voldoet aan Uw wensen. Iedere bestrating heeft namelijk zijn voor en nadelen. De dikte is belangrijk voor een oprit, de soort bepaald ook het onderhoud, bestrating mag niet glad zijn, kind vriendelijk ga zo maar door en zeker niet onbelangrijk is ook het budget er is sierbestrating van €10,- tot wel €100,- per m2. Benieuwd wat uw droomtuin kost?

Zelf doen of uit handen geven?

U kunt alle kanten met ons op. U kunt bij ons gewoon eens rustig alle voorbeelden van sierbestrating bekijken en goed advies inwinnen. U kunt materiaal huren om zelf uw sierbestrating aan te leggen. Maar wij zijn ook een tuinaanlegbedrijf en kunnen snel en vakkundig de uitvoering op ons nemen. Wat u wil. Maar kom eerst eens op uw gemak langs in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie.

sierbestrating 04

Den Haag, Zoetermeer en omgeving

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen geldt in de regio Zuid-Holland als dé specialist in sierbestrating. Wij hebben de grootste showtuin in de regio. U vindt hier presentatieborden met stenen van alle belangrijke fabrikanten. Daarnaast hebben we talloze voorbeelden gelegd voor een tastbare en heldere indruk van de mogelijkheden. Wij leveren helaas niet in heel Nederland. Wij zijn actief in de Regio Den Haag, Zoetermeer en omgeving. Zoekt u levering binnen deze regio? Dan zijn wij de partij die u zoekt.

Waarom uw tuin aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen
  • Zeer groot aanbod
    Wij hebben een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.
  • Budget tuinen
    Wij bieden voor ieder budget een gepaste tuin, zo kunnen wij uw tuin aanleggen tegen een gepaste prijs.
  • Gespecialiseerd onderhoud
    Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud. Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien.
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!