Kunstgras

Kunstgras is duurzaam; het blijft moeiteloos jarenlang liggen en behoudt daarbij dezelfde uitstraling en kwaliteit. Met minimale inspanning heeft u zo een maximaal uiterlijk.

De voordelen van kunstgras

Een groot voordeel van kunstgras is zoals hierboven genoemd dat het blijvend groen is en onderhoudsarm. Uw kunstgras blijft altijd mooi: ook wanneer het een lange tijd droog of juist nat is. U heeft op kleigrond zonder veel moeite een mooi 'gazon' en bovendien geen last van hooikoorts of allergieën. Daarnaast hoeft het kunstgras alleen aangelegd te worden en af en toe geborsteld met een bezem. Maaien, bemesten en verticuteren is niet nodig. Scheelt weer werk en gereedschap!

Direct bestellen

kunstgras excellence

Waar u rekening mee moet houden

Mogelijke nadelen van kunstgras kunnen de kosten zijn. Kunstgras is duurder in aanschaf en aanleg. Daarnaast belast kunstgras het milieu meer dan echt gras. Er kan onkruid door de grasmat groeien en bij kunstgras in de schaduw kunt u last hebben van algen en mos. Verder kunt u kunstgras platlopen en voelt niet elke soort en kwaliteit lekker aan uw voeten. Een mooie, kwalitatieve kunstgras soort kent daarentegen genoeg voordelen.

Kunstgras bestellen

Kunstgras kopen bij Tuincentrum Rokkeveen

Twijfelt u nog tussen kunstgras en 'echt' gras? Onze specialisten geven u graag advies. Is uw keuze op kunstgras gevallen? Dan kunt u de kunst grassoort die bij u past online bestellen bij Tuincentrum Rokkeveen. Wilt u ons kunstgras of onze graszoden liever in het echt bekijken? U bent welkom in de showtuin!

Kunstgras bestellen

Inspriatie voor kunstgras

kunstgras
kunstgras
kunstgras
kunstgras
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!