shop header

De winkel voor
de tuinliefhebber

Alles voor uw tuin onder één dak

U vindt bij Tuinaanleg Rokkeveen alles voor uw tuin onder één dak. En dan bedoelen we ook echt álles: van tuinontwerp tot tuinaanleg en van tuinonderhoud tot een ruim assortiment tuinmaterialen. Wij hebben de kennis, kunde en materialen in huis om de tuin van uw dromen te realiseren.

stenen v2
Vanaf €44,95

Stenen

Direct shoppen
zand v2
Vanaf €29,95 m3

Zand

Direct shoppen
tegels v2
Vanaf €35,95

Tegels

Direct shoppen
tuintegels v3
Vanaf €39,95

Tuintegels

Direct shoppen
opsluitbanden
Vanaf €19,95

Opsluitbanden

Direct shoppen
schuttingen
Vanaf €19,95

Schuttingen

Direct shoppen
grind
Vanaf €29,95 m3

Grind

Direct shoppen

Populaire producten

Tuinmaterialen bij Tuincentrum Rokkeveen

Graag verwijzen we u naar Tuincentrum Rokkeveen voor tuinmaterialen in de breedste zin van het woord. In onze royale showtuin van 2000m2 in Zoetermeer vindt u uiteenlopende soorten tuinbestrating en tuinafscheidingen, maar ook verlichting, tuinmeubelen en accessoires. Kom gerust langs om inspiratie op te doen!

Omdat Tuincentrum Rokkeveen een tuincentrum en aanlegbedrijf in één is, trekt u vanaf het rondkijken in de showtuin al samen op met degene die uw tuin gaat aanleggen. Deze persoon is vanaf het begin bij uw plan betrokken, geeft goed advies en weet precies wat u nodig heeft.

blokafbeelding

Als één van de weinige in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van een complete tuin!

Tuincentrum Rokkeveen is een tuincentrum en aanlegbedrijf in één. En dat is gek genoeg een zeldzame combinatie. De meeste tuincentra laten u het verder zelf uitzoeken na aanschaf van uw tuinmaterialen. Er wordt u hoogstens een visitekaartje van een hovenier aangeboden. Daarom doen wij het anders: u kunt bij ons terecht voor inspiratie en tuinmaterialen, maar ook voor tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud.

Natuurlijk bent u vrij om na het rondkijken in de showtuin en/of het aanschaffen van materiaal uw eigen plan te trekken. Maar we bieden u de mogelijkheid om u van A tot Z te ontzorgen. Zo heeft u er verder geen omkijken naar.

materialen

Vind uw tuinmateriaal bij Tuincentrum Rokkeveen

Tuinbestrating
De basis van uw nieuwe tuin begint bij bestrating. En we hebben goed nieuws: u vindt nergens meer tuinbestrating dan bij ons! Op presentatieborden in onze showtuin zijn de steensoorten goed te vergelijken en uiteraard hebben we ook op de grond talloze legverbanden van tuinbestrating als voorbeeld liggen. 

Tuinaccessoires
Wanneer uw tuin aangelegd is met de perfecte tuintegels als basis, volgt de volgende stap: de aankleding van uw tuin. Maak van uw tuin het ideale verlengstuk van uw huis aan de hand van accessoires die passen bij uw persoonlijke stijl. Bij Tuincentrum Rokkeveen vindt u een breed assortiment tuinaccessoires. 

Veranda of overkapping
In de showtuin vindt u voorbeelden van veranda's en overkappingen waarmee u een tuinkamer kunt creëren. Wij hebben ook de mogelijkheid tot het bouwen van een aluminium veranda, die maakt dat u het gehele jaar door kunt genieten van uw tuin. U bent bij ons aan het juiste adres voor uitgebreid advies over uw tuinkamer of veranda én natuurlijk voor de aanleg.

Lichtplan
Verlichting in uw tuin geeft sfeer. Tuincentrum Rokkeveen heeft een ruim aanbod verlichting en natuurlijk kunnen wij de lampjes stuk voor stuk netjes wegwerken in uw tuin. Zo krijgt u een gaaf lichtplan dat uw tuin helemaal afmaakt.

Nieuwe schutting of tuinafscheiding
Als uw oude schutting verrot is of niet meer bij de nieuwe stijl van uw tuin past, kunt u eraan denken om een nieuwe schutting te laten plaatsen. Vooraf vindt altijd een overleg met de buren plaats. Willen de buren niet meedoen? Dan kunt u altijd nog kiezen voor een scherm of bamboemat voor de oude schutting. Er is veel mogelijk!

Hoe uw droomtuin er ook uitziet, u vindt de tuinmaterialen die u nodig heeft bij Tuincentrum Rokkeveen. Wij helpen u graag van begin tot eind bij het realiseren van uw droomtuin!

Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!