verlichting header

In-lite tuinverlichting

Tuincentrum Rokkeveen is dealer van het merk in-lite tuinverlichting. Bekijk hieronder de brochure en alle optionele verlichting.

in-lite tuinverlichting

in-lite is een jong Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. In-lite producten zijn te koop via een selectie netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals zoals tuincentrum Rokkeveen. Benieuwd naar het product? Bezoek ons tuincentrum of bekijk hieronder de brochure

Brochure bekijken
in lite

Waarom in-lite verlichting?

Ben je op zoek naar buitenverlichting dat bij jouw tuin past? in-lite ontwerpt al meer dan 20 jaar verlichting voor buiten dat past bij elke tuin. En altijd met het juiste natuurlijke licht. Als lichtspecialist in buitenverlichting weten we dat een buitenlamp er niet alleen is daar waar jij het nodig hebt, maar ook dat deze qua design past bij de stijl van jouw tuin. Modern, landelijk, industrieel, urban of een natuurlijke tuin. In-lite verlichting past altijd bij elke tuin en elk huis.

  • 100% veilig en flexibel aan te passen
  • Overal in je tuin een uniek armatuur
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Boordevol slimme technologie
  • Makkelijk te bedienen via de app
  • Gemakkelijk zelf aan te leggen

Bekijk aanbod

waarom inlite

Meer dan een merk

in-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. We zijn een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n dertig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen we door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

En dat doen we niet alleen. Een uitgebreid selectief netwerk aan partners en hoveniers hebben precies dezelfde missie. Deze professionals trainen we in onze showtuin en inspireren we met bijzondere lichttoepassingen. Samen maken we vervolgens van iedere buitenruimte een unieke plek waar je in de avonduren volop van kunt genieten.

Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!