basic tuin v2

Abonnement tuinonderhoud

Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd.
Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud.

Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
 • Een persoonlijke kennismaking
 • Direct zicht op wat er moet gebeuren
 • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Onderhoud tuin

Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien. Hiervoor bestaan 2 opties. U doet het onderhoud zelf. Of u laat het door specialisten uitvoeren. Doet u het onderhoud zelf! Dan kunt u als klant altijd rekenen op ons deskundige en gratis advies.

Laat u het onderhoud uitvoeren! In dit geval mogen wij u als klant van Tuinaanleg Rokkeveen een uniek en super voordelig abonnement voor een onderhoudsvrije tuin aanbieden. Met het onderhoudsabonnement bent u tegen een minimale investering verzekerd van een onderhoudsvrije tuin. Uw tuin zeker 5 jaar als nieuw! Wat een gemak! Wij zorgen voor de tuin waarvan u alleen maar heerlijk hoeft te genieten en waarin u lekker kan ontspannen.

Onkruid verwijderen

Weg met onkruid op het terras en bestrating!

Het verwijderen van onkruid is een vervelend klusje. Of het nou op het terras is of tussen de bestrating. Het komt altijd ongelegen. Wij hebben de oplossing... voor gemiddeld € 20,- per maand houden wij uw tuin onkruid vrij. Hier komen wij regelmatig voor langs en halen het onkruid weg tussen uw bestrating. Ook kunnen wij een maatwerk pakket maken voor eventuele extra onderhoud die meegenomen moet worden.

Kortom alles is mogelijk. 

Wij houden uw tuin onkruidvrij en voorkomt u ongeplande werkzaamheden op uw vrije dag. Zie hoe ons team te werk gaat. Ondertussen heeft u alle tijd voor een lekkere kop koffie!

 

 

Waarom uw tuin aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen
 • Zeer groot aanbod
  Wij hebben een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.
 • Budget tuinen
  Wij bieden voor ieder budget een gepaste tuin, zo kunnen wij uw tuin aanleggen tegen een gepaste prijs.
 • Gespecialiseerd onderhoud
  Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud. Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien.
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!