tegels header

Tuintegels nodig?

Wij hebben een groot assortiment tuintegels
waardoor er altijd een tegel naar wens te vinden is.

Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
 • Een persoonlijke kennismaking
 • Direct zicht op wat er moet gebeuren
 • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Tuintegels bij Tuincentrum Rokkeveen

Tuintegels geven sfeer in uw tuin. Bent u op zoek naar een leverancier in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij Tuincentrum Rokkeveen aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment tuintegels waardoor er altijd een tegel naar wens te vinden is. Uw tuin is tegenwoordig een verlengstuk van uw huis. Daarom is het van belang dat uw tuin net zo aangenaam is als uw woning. tuintegels zorgen ervoor dat u intieme zitplekken kunt creëren. Wilt u moderne tegels of juist een tuin met karakter? Onze tuintegels hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn tegen een gunstige prijs te verkrijgen, Vindt hier de tegel die past bij het door u gewenste eindresultaat.

Tuintegels 60x60

Tegels zijn er in verschillende soorten en maten. De meest voorkomende maat is 60x60. Uiteraard zijn er ook andere maten populair: 80x80 60x40cm. Deze maten zijn zowel in keramische terrastegels als betonnen tegels te verkrijgen.

Bestsellers, dit kiezen onze klanten

We hebben een groot deel van onze collectie online, bekijk snel ons grote aanbod tuintegels, naar de webshop!

Legpatronen

patronen tuinbestrating
Door legverbanden creëert u een bepaalde sfeer en speelt u met ruimtelijkheid. Wij helpen u graag bij deze keuze. Wilt u wildverband of juist de stenen recht neergelegd?

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen legt al 25 jaar tuinbestrating aan, het is onze specialiteit. Wij weten haarfijn wat de effecten zijn van alle mogelijke keuzes. Wilt u een strakke steen of juist een met natuurlijke uitstraling wij helpen u bij de keuze om uw zo uw droomtuin te realiseren.

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze specialisten

Als u uw tuinplannen wilt realiseren, maken wij graag tijd om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Een nieuwe tuin of tuinverbouwing vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, maar daar gaan we u uiteraard bij helpen! Op basis van de de volgende vragenlijst maken we allereerst gratis en vrijblijvend een offerte.

Patroontegels

Patroon tegels zegt het eigenlijk al. Deze tegels hebben een mooi patroon. U kent ze misschien ook wel als portugese tegels of marokkaanse tegels. Met deze tegel haalt u een stukje vakantiegevoel in uw tuin. Ze creëren levendigheid en sfeer. Er zijn zowel keramische patroontegels als beton patroontegels bij ons te verkrijgen.

patroontegels

Betontegels

Betontegels zijn er al jaren en doordat deze vriendelijk geprijsd zijn zien we deze tegels in vele tuinen. Betontegels zijn uitermate geschikt voor tuin, terras of oprit. Tegenwoordig zijn er vele leuke mogelijkheden met betontegels en niet alleen meer de grote grijze tegel die u zich vanuit vroeger herinnert.

beton tegels

Keramische tegels

Keramische tuintegels zijn erg populair! Deze tegels zijn krasvrij en erg stevig. Wij hebben verschillende soorten keramische tegels. Hierbij kunt u denken aan houtlook of juist een mooie gekleurde tegel. Tegenwoordig hebben wij ook keramische tegels op beton!

keramische tegels

Vragen of advies?

Wanneer u tuintegels gaat kopen zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden; worden de tegels intensief gebruikt? Staan er veel materialen op? Al deze vragen komen naar boven bij het tuintegels kopen, daarom bent u van harte welkom in onze showroom waar wij meedenken met waar u naar op zoek bent! Kom langs, wij helpen u graag! Voor meer informatie over onze producten of levering binnen ons bezorggebied kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of via Tel: 079 - 361 10 90.

Waarom uw tuin aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen
 • Zeer groot aanbod
  Wij hebben een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.
 • Budget tuinen
  Wij bieden voor ieder budget een gepaste tuin, zo kunnen wij uw tuin aanleggen tegen een gepaste prijs.
 • Gespecialiseerd onderhoud
  Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud. Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien.
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!