Afspraak maken

Maak een afspraak in onze winkel om uw plannen te bespreken. Kies hieronder een datum en tijd wanneer het voor u het beste uitkomt.

Wat neemt u mee bij een afspraak?

  • Een simpele schets van de tuin met uw wensen
  • De tuinmaten op de schets
  • Foto's van de huidige tuin (zo krijgen wij vast een beeld van wat we moeten verwijderen en afvoeren)

 

Tip: op Pinterest kunt u sfeerimpressies vinden van verschillende stijlen tuinen. Bijvoorbeeld modern, landelijk, kindvriendelijk of een Ibiza stijl. U kunt ook inspiratie opdoen voor erfafscheidingen, aluminium veranda's en buitenverblijven.

Komt u er niet helemaal uit? Dan ontmoeten we u graag in onze showtuin om uw wensen te bespreken. Zo kunnen we u goed adviseren en een offerte maken. Ook in dit geval vragen we u bovenstaande mee te nemen.

afspraak maken

Maak een afspraak bij Tuincentrum Rokkeveen

Als u uw tuinplannen wilt realiseren, maken wij graag tijd om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Een nieuwe tuin of tuinverbouwing vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, maar daar gaan we u uiteraard bij helpen!

Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Adres
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

079 - 361 10 90
[email protected]
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!