tuin aanleggen header

Tuinaanleg: vakkundig
en zonder veel overlast

Tuincentrum Rokkeveen is al 25 jaar dé specialist
in het aanleggen en renoveren van tuinen.

Offerte aanvragen
Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
 • Een persoonlijke kennismaking
 • Direct zicht op wat er moet gebeuren
 • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Een verwaarloosde tuin? Verzakkingen?
Gewoon eens tijd voor een nieuwe look & feel?

Tegenwoordig is uw tuin een verlengstuk van de woning. Uiteraard zijn er verschillende soorten tuinen. Gaat u liever voor een onderhoudsvrije tuin met een heerlijke overkapping of juist voor een kindvriendelijke variant? Een goed tuinontwerp is cruciaal zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Deze ‘tuin verbouwing’ vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, wij gaan u daarbij helpen!

 

Tuin aanleg

 

Wanneer u uw tuin heeft laten aanleggen en u geen groene vingers heeft, kunt u uiteraard gebruik maken van onze professionele hovenier. Deze komt bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te voorzien van prachtig groen!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs, wij bespreken met u de nieuwe tuinaanleg wensen en maken gratis en vrijblijvend een offerte voor u.
Alvast een indicatie van de gemiddelde kosten tuinaanleg? Wij hebben op basis van een basic. luxe en exclusieve tuin een handige rekensom om een indicatie te geven! Let wel op, iedere tuin is anders er gaan zaken mee gepaard zoals; de bereikbaarheid van uw tuin en de eventuele extra opties die u kiest.

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze specialisten

Als u uw tuinplannen wilt realiseren, maken wij graag tijd om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Een nieuwe tuin of tuinverbouwing vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, maar daar gaan we u uiteraard bij helpen! Op basis van de de volgende vragenlijst maken we allereerst gratis en vrijblijvend een offerte.

Meer dan alleen Tuinaanleg

Door de unieke combinatie van tuincentra en aanleg specialist bespaart u de vaak veel hogere kosten van een hoveniersbedrijf. U krijgt bovendien van meet af aan advies op maat, zodat u direct de juiste keuzes maakt. Voor de goede orde: u kunt ook bij Tuincentrum Rokkeveen aankloppen voor deel klussen zoals:

 • Het laten plaatsen van schuttingen
 • Enkel een overkapping of veranda plaatsen
 • Het maken van een beplanting of verlichtingsplan
 • Het tuinonderhoud
 • Een vijver aanleggen
 • Uw terras vernieuwen

 

meer dan tuin aanleggen

 

Ook niet onbelangrijk: wij voeren altijd het oude materiaal af en leveren uw nieuwe tuin opgeruimd en schoon op. Snelheid, vakkennis, kwaliteit en gemak – dat is het unieke aanbod van Tuincentrum Rokkeveen.

Mocht u alleen op zoek zijn naar tuinmateriaal en bent u zelf handig of kent u iemand? Bij ons kunt u ook enkel tegels en materialen bestellen zonder arbeid. Benieuwd naar wat wij kunnen leveren? Bekijk het in onze webshop

U zult zich zeker al aan het oriënteren zijn. Mocht u meer inspiratie willen zien dan kunt u terecht op ons inspiratieplatform of zie eigen voorbeeldtuinen!

Wij hebben een ruim werkgebied waaronder: Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp, Bleiswijk, Waddinxveen, Zevenhuizen.

Bekijk de tuinen die wij gemaakt hebben

We kunnen wel stellen dat onze vakmensen onwijs veel mooie tuinen gemaakt hebben.

Waarom uw tuin aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen
 • Zeer groot aanbod
  Wij hebben een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.
 • Budget tuinen
  Wij bieden voor ieder budget een gepaste tuin, zo kunnen wij uw tuin aanleggen tegen een gepaste prijs.
 • Gespecialiseerd onderhoud
  Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud. Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien.
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!