Schiebewand industrial2 1030x687 v3

Glazen schuifwanden

Ook in houten overkapping mogelijk

Offerte aanvragen
Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
 • Een persoonlijke kennismaking
 • Direct zicht op wat er moet gebeuren
 • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Panorama glazen schuifwand

U kunt ervoor kiezen uw Aluminium veranda of Douglas buitenverblijf uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.
De glazen schuifwanden van Aluxe bieden u het comfort van een prachtig verlengstuk van uw terras en een extra kamer aan huis.

Er zijn 3 verschillende opties voor de rails van de schuifwand.

 • AL22: Onderrail vlak. De wieltjes vallen in de sporen. (8 mm hoog)
 • AL23: Onderrail hoog. De sporen worden separaat bevestigd in de onderrail, ieder paneel gaat niet verder open dan gewenst. De wieltjes staan op de sporen. (26 mm hoog)
 • AL24: Onderrail hoog. Aluminium rail uit een stuk, waardoor deze extreem sterk is. De wieltjes staan op de sporen. (15 mm hoog)

Extra opties voor de panorama schuifwand.

 • RVS slot
 • Borstelprofielen
 • Industrial look stalen elementen
 • Middensluitend
 • Melkglas of smook (donkergrijs) glas

Bekijk de type veranda's

Ultraline 3 RAL 7016

Glazen schuifpui veranda

Aluminium schuifpui voor uw veranda of houten buitenverblijf.

Een andere mogelijkheid is de aluminium schuifpui. Dit is een aluminium kozijn bestaand uit meerdere glaspanelen die omlijst zijn met een aluminium profiel dat schuift over een rail met maximaal 3 sporen. U kunt raamelementen en schuifdeuren vrij combineren, of – zoals te zien is op de referentiefoto – alle wanden zijn voorzien van aluminium schuifdeuren. Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit. De schuifdeuren zijn niet alleen modern, maar ook uiterst functioneel. Wij bieden de mogelijkheid om de deur uit te rusten met een slotcilinder en sleutel. Door de grote ruiten heeft u een weids uitzicht over uw tuin en kunt u ongestoord genieten van uw rust! Optioneel is de beglazing ook mogelijk met melk- of isolatieglas.

Schiebewand Trendline 1030x687

Voorbeeld veranda schuifpui.

Hier ziet u een schuifpui midden sluitend met 4 panelen. U kunt er ook voor kiezen om alle panelen naar links of rechts te schuiven. 

Schiebetuer 4

Kleuren glazen schuifwand

Dit zijn de optie kleuren waar u uit kunt kiezen. Wilt u de schuifwand in een andere kleur is dit mogelijk tegen een meerprijs.

FARBTABELLEN NL REST
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!