Hulp nodig bij tuintegels leggen?

Laat uw tuintegels leggen door Tuincentrum Rokkeveen. Het leggen van tuintegels is geen hogere wiskunde, maar onderschat het ook niet. Zonder kennis van zaken is de kans groot dat er direct of na verloop van tijd problemen ontstaan.

Advies en materiaal

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is gespecialiseerd in alles rond tuinbestrating. Wij hebben de tuintegels, we hebben het materiaal te huur om de tuintegels te leggen en we helpen u graag een eindje op weg om tot een goed resultaat te komen. Wij zijn dé tuintegelspecialist in de regio Den Haag en wijde omstreken.

Wij kunnen uw tuintegels ook leggen

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft een eigen team van gediplomeerde stratenmakers. Zij kunnen uw tuintegels op professionele wijze leggen en met slimme toepassingen uw terras of oprit extra onderhoudsarm maken. Wat dat kost? Dat zou u nog wel eens reuze kunnen meevallen. We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons telefonisch bereiken of online een afspraak maken.

 

Bestsellers, dit kiezen onze klanten

We hebben een groot deel van onze collectie online, bekijk snel ons grote aanbod tuintegels, naar de webshop!

Waarom uw tuin aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen
  • Zeer groot aanbod
    Wij hebben een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.
  • Budget tuinen
    Wij bieden voor ieder budget een gepaste tuin, zo kunnen wij uw tuin aanleggen tegen een gepaste prijs.
  • Gespecialiseerd onderhoud
    Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud. Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien.
Ga snel naar
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!