aanbouw veranda header

Aanbouw Veranda

Ook in kleur te bestellen

Open in 3D app->

Aanbouw veranda

Prijs op aanvraag

Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
  • Een persoonlijke kennismaking
  • Direct zicht op wat er moet gebeuren
  • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken
  • Deskundig geplaatst
  • Maatwerk mogelijk
  • Vrijblijvende offerte

Als u achter uw huis wat meer beschut of langer buiten wilt zitten, dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. De verana is open, maar door het dak bent u beschermt tegen fel zonlicht, wind en regen. Zo kunt u ook als het minder weer is, toch buiten zitten. U kunt er ook bijvoorbeeld tuinmeubelen of een barbecue onder plaatsen, zodat ze droog staan. Voordeel van een aanbouwveranda is dat deze in Nederland vaak zonder vergunning gebouwd mag worden. Tuincentrum Rokkeveen heeft ruime keuze in standaard aanbouwveranda's, maar ook maatwerk is mogelijk. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de aanbouwveranda die aan al uw wensen voldoet.

Wilt u een nieuw buitenverblijf? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze specialisten

Als u uw tuinplannen wilt realiseren, maken wij graag tijd om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Een nieuwe tuin of tuinverbouwing vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, maar daar gaan we u uiteraard bij helpen! Op basis van de de volgende vragenlijst maken we allereerst gratis en vrijblijvend een offerte.

p184 Ancona 3000mm

Een aanbouwveranda kunt u ook voorzien van een veranda hek. Voor een mooie uitstraling of om de looproute te stroomlijnen. Wilt u liever een overkapping die niet aan huis vastzit dan kunt u ook kiezen voor een buitenverblijf met plat of zadeldak of een kapschuur. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen deze van wanden, Steel Look deuren en ramen worden voorzien.

52 v3.1017 Aanbouwveranda strak 6000x4000 impressie
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!