Recentelijk heeft het Tuincentrum Rokkeveen hun expertise getoond met een indrukwekkende tuinaanleg, waarbij de voortuin en oprit opnieuw werden vormgegeven. De uitdaging in dit project lag in het vernieuwen van de voortuin inclusief de oprit, waarbij bestrating en groenelementen naadloos moesten integreren. Tuincentrum Rokkeveen nam deze uitdaging aan met beide handen.

Met behulp van Abbeystones 20x30x6 cm in Toscaanse nuance heeft het centrum een charmante en uitnodigende oprit gecreëerd. De keuze voor deze stenen dragen bij aan de uitstraling van een warme atmosfeer van het tuinontwerp.

De creativiteit van het project kwam verder tot uiting in het omgaan met hoogteverschillen. Deze zijn vakkundig verwerkt en gestabiliseerd met pilestones Primavera van 40x15x10 cm. Deze stenen zorgen niet alleen voor een esthetische afbakening, maar dragen ook bij aan de stabiliteit van de beplantingszones.

Daarnaast heeft onze hovenier een op maat gemaakte beplantingsplan gemaakt. Hiermee is een basis gelegd voor een bloeiende, kleurrijke tuin die ieder seizoen iets nieuws te bieden heeft.

Een voortuin klaar voor het voorjaar

Door de realisatie van dit project bewijst Tuincentrum Rokkeveen wederom hun vaardigheid om een visie op tuindesign te vertalen naar een concrete en beeldschone werkelijkheid.

Heeft u ook plannen om uw tuin onder handen te nemen en wilt u dat alles gereed is voordat het zonnetje begint te schijnen? Neem dan contact op!