Tuincentrum Rokkeveen presenteert met trots een prachtig staaltje vakmanschap: de aanleg van een authentieke mediterrane tuin, waar elk detail een verhaal van harmonie en elegantie vertelt. In deze heerlijke omgeving vol harmonie en stijl, voelt u zich elke dag alsof u weer even op vakantie bent.

Een tuinkamer met uitzicht op een strakke mediterrane tuin

Het middelpunt van dit mediterrane tuinproject is een stijlvolle aluminium tuinkamer in de kleur antraciet, die naadloos aansluit op het openlucht gevoel dat zo kenmerkend is voor de Mediterrane levensstijl. De zijwanden en de glazen schuifwand aan de voorzijde vergroten de ruimte en bieden tegelijkertijd beschutting. Op de vloer van de veranda liggen keramische houtlook tegels die warmte en gezelligheid uitstralen.

Mediterrane tuin tegels

Wat is een mediterrane tuin zonder een buitenkeuken? De overkapte buitenkeuken van Douglas hout met zwarte potdeksel planken, biedt de perfecte plaats voor culinaire avonturen in de buitenlucht. De keuze voor keramische tuintegels van 90x90 met een speciale warme print draagt bij aan het gevoel van een mediterraan terras.

Geen mediterrane tuin is compleet zonder de juiste belichting en zorgvuldig gekozen beplanting. Met In-lite 12v tuinverlichting - waaronder wandlampen, spots in het plafond en mini scopes in de borders - wordt een sfeervolle ambiance gecreëerd. Deze verlichting benadrukt de natuurlijke schoonheid van de mediterrane planten en struiken.

Een strakke mediterrane tuin

Bij Tuincentrum Rokkeveen gaan we een stap verder dan alleen het aanleggen van een tuin. Ons doel is om een beleving waar u volledig tot rust kunt komen. Ons recentste project, een luxueuze mediterrane tuin vol leven en stijl, is daarvan het ultieme bewijs.

Of u nu naar een strakke mediterrane tuin wilt, een tuinontwerp voor een mediterrane tuin wenst, of op zoek bent naar de perfecte mediterrane tuin tegels; wij staan klaar om uw droomtuin te realiseren. Bezoek onze website of neem direct contact met ons op voor een stukje van de Mediterrane sfeer in uw eigen tuin.

Laat u inspireren door onze mediterrane tuincreaties en start vandaag nog met het vormgeven van uw eigen kleine paradijs. Met onze expertise wordt elke hoek van uw tuin een plek waar de Mediterrane zon schijnt.