Bij Tuincentrum Rokkeveen zijn we trots om ons nieuwste project te presenteren: een luxe maatwerk buitenverblijf, vakkundig vervaardigd uit hoogwaardig Douglas hout. Dit stijlvolle en houten buitenverblijf is de perfecte toevoeging aan elke tuin, ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn.

We hebben niet alleen een prachtig buitenverblijf gecreëerd, maar ook de gehele tuin volledig gerenoveerd. Deze renovatie omvatte een zorgvuldige herinrichting van de tuinruimte, waarbij elk element is afgestemd op het nieuwe buitenverblijf, om een mooie en uitnodigende buitenomgeving te creëren.

Kenmerken van het buitenverblijf:

  • Zwarte wanden: Het buitenverblijf is voorzien van elegant zwarte wanden, die een moderne en chique uitstraling geven. Deze kleurkeuze zorgt voor een opvallend contrast met de natuurlijke omgeving en benadrukt de schoonheid van het Douglas hout.
  • Berging: Inbegrepen in het ontwerp is een handige berging. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van tuinmeubilair, gereedschap of andere buitenbenodigdheden, waardoor uw tuin netjes en georganiseerd blijft.
  • Verlichting: Om de sfeer en functionaliteit te verhogen, is het buitenverblijf uitgerust met verlichting. Deze verlichting is niet alleen praktisch, maar draagt ook bij aan de gezellige sfeer tijdens avonden in de tuin.

Bent u bezig met oriënteren of het maken van plannen voor uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom buitenverblijf. Met onze hulp kunt u voor de zomer al volop genieten van uw prachtig ingerichte tuin.