Schuifbare panelen, elektrisch veranda zonnescherm, panorama schuifwand

Voor een recent project wilden wij inspelen op de groeiende behoefte aan comfortabele buitenruimtes door een tuinkamer te plaatsen die niet alleen stijlvol en modern is, maar ook functioneel reageert op de klimaatomstandigheden, met name de hete zomers.

Om een oplossing op maat te bieden voor de klant, installeerden we de designline aluminium tuinkamer in de kenmerkende witte kleur 9010. Dit model wordt gekenmerkt door zijn innovatieve schuifbare panelen in het dak, waardoor gebruikers kunnen genieten van zowel zonlicht als schaduw wanneer nodig. Het elektrische veranda zonnescherm biedt extra bescherming en comfort tijdens warme zomerdagen.

Kernmerken:

  • Kleur: Wit 9010
  • Schuifbare panelen in het dak
  • Elektrisch veranda zonnescherm
  • Panorama schuifwand aan de voorzijde

 

Panorama schuifwand

Aan de voorzijde van de tuinkamer plaatsten we een panorama schuifwand. Deze innovatieve toevoeging zorgt voor een vloeiende en naadloze integratie van de binnenruimte met de buitenomgeving, waardoor er een overgang tussen het huis en de tuin ontstaat. De schuifwand laat niet alleen meer natuurlijk licht binnen en biedt een uitgestrekt zicht op de tuin, maar versterkt ook de verbinding met de buitenruimte. Zo krijg je een heerlijk open en fris gevoel in je tuinkamer, perfect om lekker te relaxen of voor gezellige momenten.

Wil jij ervaren welk type veranda het beste bij jouw ruimte past? Bezoek dan onze showroom! Wij helpen je graag met het maken van een goede keuze voor jouw perfecte tuinkamer. Neem nu contact op!