De nieuwe website is live!

tuincentrumrokkeveen blog

De afgelopen maanden heeft Eye-C Multimedia een nieuwe website voor ons ontwikkeld! Het webdesign is helemaal nieuw en hoofdzakelijk gericht op gebruiksvriendelijkheid, omdat we het belangrijk vinden dat klanten onze website moeiteloos kunnen bedienen. Daarnaast hebben we nu een uitstekende SEO-strategie.

Extra fijn aan de nieuwe website zijn de functionaliteiten die Eye-C voor ons op maat heeft ontwikkeld. Zoals het uitgebreide geautomatiseerde offertesysteem, waardoor klanten makkelijker een offerte kunnen aanvragen en aanvragen sneller worden behandeld.

Wij zijn heel trots op onze nieuwe website en hopen dat klanten ervaren dat de site sneller en prettiger in gebruik is. Omdat het ons daar uiteindelijk om gaat!

Benieuwd naar wat er nieuw is? Kijk vooral even rond!

Waarom uw tuin aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen
  • Zeer groot aanbod
    Wij hebben een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.
  • Budget tuinen
    Wij bieden voor ieder budget een gepaste tuin, zo kunnen wij uw tuin aanleggen tegen een gepaste prijs.
  • Gespecialiseerd onderhoud
    Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud. Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien.
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!