cera3line lux dutch boston decor 3

De Luxe tuin, voor ieder
budget een tuin!

Een gezellige tuin hoeft niet veel te kosten. Wij helpen u graag
met een eenvoudige maar toch sfeervolle tuin. Benieuwd hoe?
Kijk dan hier wat de Luxe tuin inhoudt.

Offerte aanvragen

Luxe tuin

€200 per m2

Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
 • Een persoonlijke kennismaking
 • Direct zicht op wat er moet gebeuren
 • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken
 • Keramiek
 • Verhoogde borders
 • Kunstgras

We beginnen met het oriënteren, dit kunt u online doen maar beter is om eerst op uw gemak langs te komen in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie. Bij ons vindt u talloze voorbeelden van bestratingen en krijgt u in alle rust advies over alle mogelijkheden van uw tuin wensen. In de onze Luxe tuin zijn (keramische) tegels berekend van ca € 60,- pm2. U kunt ideeën opdoen voor uw nieuwe tuin en kiezen uit de diverse kleuren die we in ons assortiment hebben. In de berekening van de Luxe tuin zit een hoop inbegrepen behalve grote elementen zoals overkappingen, pergola's en dergelijke. 

 • Tuin leeg halen
 • Tuin ophogen
 • Keramische tegels
 • Zagen om alles sluitend te maken
 • Voegen met voegmortel.
 • Verhoogde borders
 • Borders beplanting klaar maken
 • Beplantingsplan incl. plaatsen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze specialisten

Als u uw tuinplannen wilt realiseren, maken wij graag tijd om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Een nieuwe tuin of tuinverbouwing vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, maar daar gaan we u uiteraard bij helpen! Op basis van de de volgende vragenlijst maken we allereerst gratis en vrijblijvend een offerte.

tuincentrum rokkeveen tuinvoorbeelden tuinaanleg abbeystones slider v2

Uw Luxe tuin wordt aangelegd! Hoe starten we? We beginnen met het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating. Hierna graven we de bestaande beplanting en de grond uit, we zorgen dat deze netjes afgevoerd wordt met de daarvoor gebruikelijke middelen.

We kunnen nu echt beginnen, het benodigde zand wordt in uw tuin geplaatst, geëgaliseerd en getrild waar na de bestrating wordt aangebracht en bestraat. Om alles sluitend te maken zagen we alles mooi strak dicht en uiteindelijk wordt de bestrating getrild, hierdoor komt het stevig vast te liggen, om onkruid te beperken wordt uw tuin met onkruid remmend zand ingeveegd. De borders worden beplanting klaar gemaakt, dit houdt in dat we ze vullen met bemeste tuinaarde.

We willen natuurlijk geen misverstanden wanneer we een overeenkomst met elkaar aangaan. Daarom nodigen wij u uit om bij ons op het tuincentrum de werkzaamheden, materialen en wensen nogmaals te bespreken. Om zeker te zijn van alle maten en de grote van uw tuin zullen we u ook een bezoek brengen om alles netjes na te meten. Mocht u tevreden zijn over alle gemaakte afspraken en materialen dan ontvangt u binnen 5 werkdagen de offerte. Na akkoord bent u nogmaals van harte welkom om langs te komen voor het definitieve plan. Hier nemen we de gekozen materialen, bestrating en data met u door, zo zijn we er zeker van dat alles naar wens is.

Wat fijn dat u voor ons kiest, nu gaan we uw materialen bestellen en ons personeel inplannen, de tuin kan binnen 8 weken gemaakt zijn, uiteraard zijn de data altijd in overleg te bepalen. Houd er rekening mee dat in uw tuin de kosten lager of hoger uitvallen dan de aangegeven BASIC tuin prijs van € 200,- per m2 maar dat ligt aan uw eigen tuin en uw wensen, geen een tuin is identiek! (let op: Het betreft een prijsindicatie uit de gemiddelde van 30 jaar tuinen maken).

Na gemiddeld 3 tot 4 dagen wordt door onze mannen uw nieuwe tuin opgeleverd en kunt u lekker gaan genieten van een mooie nieuwe Luxe tuin.

Vraag snel een
vrijblijvende offerte aan
Heeft u vragen?

Kom naar de winkel of bel naar
079 - 361 10 90

Openingstijden
Di t/m za:
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 - 14:00
Zo en ma:
Gesloten

werknemer
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!