Een tuinaanleggen hoeft niet veel te kosten

Welke kosten komen er om de hoek kijken
bij het aanleggen van een nieuwe tuin?

Kies de tuin die bij jou past

Cottage stones

Wat krijgt u bij een Basic tuin?

€150 per m2

  • Betontegels
  • Verlaagde borders
  • Excl. beplanting

We beginnen met het oriënteren, dit kunt u online doen maar beter is om eerst op uw gemak langs te komen in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie. Bij ons vindt u talloze voorbeelden van bestratingen en krijgt u in alle rust advies over alle mogelijkheden van uw tuin wensen. In de Basic tuin word een beton steen berekend van gemiddeld € 30,- per m2. U kunt ideeën opdoen voor uw nieuwe tuin en kiezen uit de diverse kleuren die wij in get assortiment hebben. In de berekening van de Basic tuin zit eigenlijk alles inbegrepen behalve de grotere elementen of luxe extra's

cera3line lux dutch boston decor 3 v2

Luxe tuin

€200 per m2

  • Keramiek
  • Verhoogde borders
  • Kunstgras

In onze Luxe tuin zijn (keramische) tegels berekend van ca € 60,- pm2. U kunt ideeën opdoen voor uw nieuwe tuin en kiezen uit de diverse kleuren die we in ons assortiment hebben. In de berekening van de Luxe tuin zit een hoop inbegrepen behalve grote elementen zoals overkappingen, pergola's en dergelijke. 

Cera3Line Lux Dutch Arezzo Dark Decor 2

Wat krijgt u bij een Exclusieve tuin?

€300 per m2

  • Keramiek
  • Beplanting
  • Overkapping

In de Exclusieve tuin is een schatting gemaakt van een LUXE tuin met een groot element toegevoegd zoals een buitenverblijf of pergola. Kiest u voor een Exclusieve tuin heeft u vrijwel de meeste elementen in uw tuin toegevoegd. Let op, in deze rekenvoorbeelden zijn geen schuttingen meegenomen.

Direct uw tuin laten ontwerpen

Bent u erover uit om uw tuin te laten renoveren en een tekening wilt laten maken hiervan? Wij bespreken graag eerst uw wensen en eventuele extra’s zoals overkappingen of schuttingen zodat wij een goede tekening kunnen realiseren. Deze wordt dan samen met de offerte toegestuurd.

Houdt rekening met een langere offerte doorlooptijd dan gemiddeld. Dit kan ongeveer 2 weken zijn. Wanneer u een nieuwe tuin wilt en ook een ontwerp hiervan gaat hier nou eenmaal wat meer tijd in zitten dan wanneer u enkelt voor een offerte kiest.

Offerte aanvragen

direct tuin laten ontwerpen
Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!